Over Michiel Phaff

Dit is een blog van Michiel Phaff, eigenaar van Ebexd. Voor ik voor mezelf begon was ik onder andere Business Manager bij de Rabobank, adviseur Dienstverlening bij de gemeente Amsterdam en Senior Consultant bij Boer & Croon NeXtrategy. 

Meer weten over wie ik ben?
Meer weten over mij of wil je een afspraak om te kijken of ik jouw organisatie kan helpen? Kijk op mijn linkedin profiel of neem contact met me op.

View Michiel Phaff's profile on LinkedIn
Contactgegevens:

Ebexd
Talmastraat 40
1272HA Huizen
Tel: 06-55885217 / mail:
 michielphaff@outlook.com
KVK nummer: 72377062
BTW nummer: NL001669750B48

 

SONY DSC


Wat houdt me bezig?
Ik heb ruim 16 jaar werkervaring op het gebied van Customer Operations, Customer Care en Sales bij een veelvoud aan organisaties. In die 16 jaar heb ik geleerd Customer Experience te integreren met Operational Excellence. Niet door de perfecte strategie te ontwikkelen voor de contactkanalen of door het meest innovatieve serviceconcept te bedenken, maar door te kijken hoe een organisatie kan leren zeer efficiënt te worden in het leveren van de beste klantervaring. De enige manier om dat echt goed te doen is te beginnen bij de klant. De organisatie moet leren wat de klant bewust en onbewust ervaart en hoe hij op basis daarvan keuzes maakt. Het doel hiervan is het streven naar natuurlijke interactie tussen klant en organisatie, waardoor zowel de klant als de organisatie minimale inspanning ervaart. Dit leidt tot de beste klantervaring tegen de laagste kosten.

Door de organisatie zo in te richten dat ze zich volledig focust op die zaken die (onbewust) de meeste waarde toevoegen voor de klant, creëren we een win-win situatie tussen Customer Experience en Operational Excellence. En als we de organisatie leren continu beter te worden in het toevoegen van klantwaarde, organiseren we de ultieme dienstverleningservaring voor de klant. Dat noem ik: Organizing Customer Excellence.

Geef een reactie